SEO Copywriting

Aproape toti oamenii stiu sa puna pixul pe hartie, dar stiu intradevar sa scrie? Copywriting-ul este o arta, mai ales pentru maximizarea potentialului SEO. Copywriterii nostri  au acest talent. Permiteti-ne sa va ajutam sa creati continut creativ, pentru ca si clientii dumneavoastra sa cunoasca cine sunteti cu adevarat si ce puteti face. De fapt, angajarea unui copywriter cu experienta, mai ales unul care cunoaste elemente de SEO, poate fi una dintre cele mai bune decizii de business pe care le veti putea lua.

Continutul scris prost nu incurajeaza vizitatorii site-ului de a face orice fel de actiune, dar cu greseli de ortografie, gramatica inexistenta si fara structura va face site-ul sa arate neglijent si neprofesional – afectand imaginea companiei dumneavoastra!

Serviciile de copywriting pe care le oferim sunt combinate cu cunostintele de SEO si ne vom asigura ca continutul site-ul dumneavoastra sa fie vizibil in rezultatele motorului de cautare oferind astfel conținut de calitate clienților,  cu puterea de a motiva, convinge si de a cumpara.

Pretul standard:

  • 150 cuvinte – 7,50 Euro
    250 cuvinte – 12,50 Euro
    500 cuvinte – 25,00 Euro
    1000 cuvinte – 50,00 Euro
    2500+ cuvinte – 20,00 Euro/500 cuvinte.

 

Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact solicitand o cotatie de pret pentru serviciile dorite. Mesajul trebuie sa contina cat mai multe informatii  despre serviciile de copywriting dorite (numar de articole, subiect, numarul de cuvinte, etc.).