Analiza SEO

Optimizarea site-ului in motoarele de cautare este de multe ori trecuta cu vederea cand un website este conceput, fiind prioritizate elementele de design, culorile si imaginile paginii web. Dar daca utilizatorii nu va pot gasi site-ul cand efectueaza o cautare, toate acest elemente sunt irosite si investitia realizata pentru conceperea site-ului devine inutila.

Digital Instinct va ofera servicii complete de analiza SEO pentru a vă arata unde vă aflati acum in ceea ce priveste nivelul de optimizare a site-ului, unde ati putea sa va aflati si, cel mai important, cum sa realizati acest lucru. Analiza SEO a site-ului are scopul de a identifica exact care sunt modificarile care trebuie realizate pe pagina web.In urma analizei se pot depista elementele care trebuie modificate precum: titlurile paginilor, densitatea cuvintelor cheie, imaginile de pe site, link-urile, sau adresele URL.

Daca doriti sa va situati in topul clasamentelor pe Google sau a altui motor de cautare, sa beneficiati de trafic organic, un flux de vizitatori pe termen lung si sa reusiti sa cresteti vanzarile intr-un mod surprinzator, trebuie ca site-ul dumneavoastra sa fie pe deplin optimizat si sa va asigurati ca nici un element nu ramane trecut cu vederea.

 

Adevarul despre SEO

Fiecare expert SEO va spune ca baza unei campanii de success in SEO este optimizarea paginilor. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de tehnicilie care functioneaza pentru optimizarea paginilor, exista 8 opinii la fiecare 5 experti.

Cand afacerea dumneavoastra este in joc, nu puteti doar sa optimizati site-ului fara un campanile de promovare bine pusa la punct si sa sperati ca va functiona. Trebuie sa fiti complet siguri ca tot ce faceti va duce la crestera rank-urilor. Trebuie sa fiti 100% siguri ca ati facut totul ce tine de SEO si ca site-ul dumneavoasta este optimizat peste medie.

 

Ei bine, ghiciti ce?

Nu sunteti nevoiti sa parcurgeti singuri toate studiile referitoare la aceasta metoda de promovare, sa le implementati pe site si sa sperati ca toate aceste modificari vor functiona. Exista o modalitate mai simpla, mai eficienta si mai ieftina de a va optimiza site-ul si de a creste in pozitiile motoarelor de cautare.

Cu serviciile noastre de analiză SEO puteti cu usurinta si incredere sa:

 • Optimizati intregul site;
 • Eliminati erorile de pe pagina web;
 • Invatati pasii exacti pentru optimizarea fiecarei pagini, pentru orice cuvant cheie si in orice motor de cautare;

 

Analiza SEO este un aspect important al campaniei de optimizare al site-ului deoarece ne indica exact care sunt elementele paginii web care necesita modificari. O analiza corecta a paginii web se face pe 2 niveluri: On-site si On-page. Odata identificate elementele de modificat, va putem imbunatati pozitia site-ul in clasamentul motoarelor de cautare si selecta cuvintele cheie potivite pentru demararea campaniei.

 

Analiza On-site

Inainte de a incepe campania de promovare SEO este necesara optimizarea intregii structurii a site-ului pentru a evita orice problema care ar impiedica crestea site-ului in clasamentul motoarelor de cautare.

Prin servicul nostru de analiza SEO, identificam toate problemele aparute pe paginile site-ului si ne asiguram ca pagina web va corespunde in proportie de 100% cu cerintele motoarelor de cautare. Ulterior va vom trimite un raport  profesional, usor de inteles, in care vor fi prezentate datele rezultate in urma analizei. Astfel, puteti observa in ce situatie se afla site-ul dumneavoastra, care sunt problemele identificate si metodele prin care le puteti remedia.

Digital Instinct va va ajuta in analiza si optimizarea urmatoarelor probleme:

 • Link-uri lipsa
 • Erori de cod HTML
 • Continut duplicat
 • 404 si alte erori de coduri
 • Pagini web neindexate
 • Titluri lipsa sau titluri prea lungi
 • Alte probleme care interfereaza cu rank-ul site-ului.

 

In urma acestor modificari, site-ul dumneavoastra va deveni un sistem perfect functional, pregatit sa apara in primele rezultate ale motoarelor de cautare.

 

Preturi si timp de finalizare:

Analiza On-Site: incepand de la 25,00 € (depinde de numărul de pagini)

Timpul de finalizare: 3 zile lucrătoare (de la data primiri confirmari de plata de plata)

Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact solicitand cotatia de pret pentru serviciile dorite. Email-ul  trebuie sa contina adresa URL a site-ului pe care doriti sa il analizati.

 

Analiza On-page

Odata ce site-ul este pregatit pentru a putea aparea in motoarele de cautare, analiza noastra  SEO On-page va va indica exact pasii care trebuie parcursi pentru a optimiza fiecare pagina web in functie de cuvintele cheie selectate. Fie că sunteți un expert SEO sau incepator in domeniu, serviciile noastre de analiză SEO pot fi intelese de oricine.

Digital instinct ofera analize si rapoarte profesionale SEO care va vor ghida pe parcursul intregului process de optimizare. In cazul analizei On-page se va pune accent pe optimizarea paginii in functie cuvintele cheie alese.

Raportul nostru contine strategia complete On-page, bazata pe algoritmii motoarelor de cautare.

Acesta va contine:

 • Rata de optimizare a paginii ( scorul optimizarii)
 • Situatia site-ul dumneavoastra in raport cu concurentii principali din industrie
 • Analiza competitorilor
 • Lista elementelor care ar trebui modificate pentru optimizarea site-ului

 

Preturi

On-Page (content) SEO Analysis:

 • 1 la 10 pagini – 5,00 € / pagina
 • 11 la 25 pagini – 4,00 € / pagina
 • 26 la 50 pagini – 3,50 € / pagina
 • 51 la 100 pagini – 3,00 € / pagina
 • 101 la 250 pagini – 2,50 € / pagina
 • peste 250 pagini – 2,00 € / pagina

 

Timpul de finalizare: depinde de cantitatea de pagini solicitate (din momentul primirii confirmarii de plata).

Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact, solicitand o cotatie de pret pentru serviciile dorite. Mesajul trebuie să contina adresa site-ului dumneavoastra, paginile pe care doriti să fie analizate si cuvintele cheie alese.