Online Marketing

Una este sa detineti un website si alta este sa aduceti vizitatori sau potentiali cumparatori pe site. Pentru generarea de trafic pe site aveti nevoie de campanii de marketing eficiente. Va putem ajuta in implementarea strategiilor de marketing care vor creste audienta site-ul si vor creste substantial numarul de vizitatori.

De ce nu ne oferiti oportunitatea sa va dezvoltam campanii de marketing prin e-mail pentru a oferi clientilor promotii, stiri si oferte de vanzare clientilor. Deveniti creativi prin campanii de social media care va ofera acces direct cu clientii si creearea de link-uri care sa sporeasca vizibilitatea brandului in era digitala.

Servicii SEO

Noi va putem optimiza integral site-ul. De la meta tag-uri la continut si de la link-uri SEO friendly la meniul de navigare, folosim doar strategii etice care functioneaza. Abordam campania de promovare SEO intr-un mod profesionist, si suntem foarte buni la asta.

Afla mai multe...

Promovare Pay per Click

A plati alte website-uri sa va gazduiasca reclamele poate parea costisitor, dar va garantam succesul unei asemenea campanii. O campanie targetata PPC (pay per click) realizata corect va poate aduce rezultate remarcabile. Cand ati dori sa incepem?

Afla mai multe...

Email marketing

Emailul este pe departe cea mai folosita metoda de comunicare in online: este o solutie de transmitere a datelor instanta, interactiva si, realiza corect, poate contine informatii imteresante. Promotiile si actualizarile va pot mentine utilizatorii activi. Cand putem incepe?

Afla mai multe...

Search Engine Marketing

O strategie de optimizare a site-ului in motoarele de cautare va generara trafic catre pagina web. Daca campania SEO este realizata profesional, site-ul va deveni vizibil in cautarile utilizatorilor datorita faptului ca continutul si datele vor putea fi depistate de robotii motoarelor de cautare ca fiind relevante.

Afla mai multe...

Social Media Marketing

Facebook, Twitter, LinkedIn, StumbleUpon – inca o zi, inca o retea sociala. Insa, utilizata corect, aceasta metoda de promovare va poate spori rapid vizibilitatea in mediul online si va poate ajuta sa interactionati cu utilizatorii fideli printr-o platforma special conceputa pentru asa ceva.

Afla mai multe...

Link Building

Cu cat mai multe persoane stiu adresa URL a site-ului, cu atat mai multi vizitatori vei avea. In clasamentul motoarelor de cautare este foarte importanta popularitatea paginii web, asa ca, cu cat mai multe link-uri relevante vei avea pe site, cu atat vei ocupa o pozitie mai buna motoarelor de cautare.

Afla mai multe...